Besøg os

Tag på opdagelse i Kødbyen, et levende kvarter fyldt med historie og kulinariske oplevelser. Lær om vores gæsteparkering og nemme adgang til offentlig transport, så du kan nyde alt, hvad dette unikke område har at byde på, uden besvær.

Kort fortalt om Kødbyen

Kødbyen på Vesterbro er en historisk perle beliggende bag Hovedbanegården. I mere end 100 år har det været hjertet af Københavns fødevareindustri.  

Kødbyen består af tre generationer af bygninger, opført som kommunale anlæg for at sikre hygiejne og friskt kød til byens borgere. Københavns Kommune har været den drivende kraft bag udviklingen, og i dag fortsætter de med at varetage den daglige drift.  

Fra den Brune Kødby, som blev omdannet til et kulturcentrum i 1990’erne, til den Hvide Kødby, hvor kreative erhverv, restaurationer, natklubber og fødevareproduktion lever side om side, har Kødbyen udviklet sig til et spændende og dynamisk område, der tiltrækker opmærksomhed både nationalt og internationalt.  

I dag blomstrer området med et pulserende natteliv, nystartede virksomheder, kunstgallerier og et rigt udvalg af gastronomiske oplevelser.  

Den Hvide og Brune Kødby er udpeget som et af 25 nationale industriminder, og er dermed fredet jf. Fredningsloven, der varetages af fredningsmyndigheden Slots- og Kulturstyrelsen.  

Du kan læse mere om Kødbyen på Om Kødbyen 

Gæste parkering 

Parkering i Kødbyen er kun tilladt i de markerede parkeringsbåse. 

I Den Grå og Brune Kødby er der parkering forbudt (udover i de op stregede og udlejede parkeringsbåse, som udlejes til virksomheder i Kødbyen), ligesom der er parkering forbudt i Kokkegården og i den sydlige del af Staldgade. Se kort over parkeringsforbuds zonerne via nedenstående link. 

I Kødboderne, Slagterboderne, Høkerboderne og på Flæsketorvet er der 1 times gratis parkering mandag-lørdag 8-17. Husk P-skiven. I alle andre tidsrum er der ingen tidsbegrænsning.  Husk altid at orienter dig i forhold til de gældende regler på p-info tavlerne.

Handicapparkering: På Flæsketorvet findes der 2 handicap parkeringspladser. 

Derudover henviser vi til DGI-Byens parkeringsanlæg i Ingerslevsgade og til parkeringskælderen under hotel Scandic i Skelbækgade. 

Nedenfor finder du en kort vejledning i reglerne ifm. af- og pålæsning. Af- og pålæsning er tilladt næsten overalt, men det kræver, at du følger reglerne, for at undgå bøder. 

Parkering København udfører parkeringskontrol i Kødbyen.  

Vi gør opmærksom på at informationen på denne side kun er vejledende. Det er dit ansvar at orientere dig i til enhver tid gældende regler. 

Offentlig transport, til og fra 

Med rejseplanen finder du hurtigt vej til Kødbyen. Både busser, S-tog og fjerntog stopper i nærheden. Du finder link til Rejseplanen herunder.