Velkommen og farvel

03.05.2019
  • ""
    Colorbox
Nogle flytter væk og andre flytter ind

De fleste af Kødbyens lejere er standhaftige og bliver i Kødbyen, når de først er kommet 'indenfor'.

Men verden bevæger sig og det gør Kødbyen også. Henover vinteren har vi måtte sige farvel til en lejer men velkommen til adskillige andre.

  • ArtHub er flyttet ind på Halmtorvet 27, som tidligere husede Københavns Innovationshus. ArtHub afventer pt de sidste renoveringsopgaver således, at de kan åbne dørene for: "et nytænkende og førende sted for professionelle kunstneres arbejde med base i København". Se mere på www.arthubcopenhagen.net/
  • Fonden De Københavnske Filmfestivaler er flyttet ind på Flæsketorvet 60, 3. sal, hvorfra de skal ud- og afvikle de forskellige københavnske filmfestivaler. Og med fonden kommer også Kødbyens første biograf. 
  • Production Service, som hidtil kun har boet i Slagtehusgade, har nu udvidet med en etage på Flæsketorvet 60, 1 tv, hvorfra de fortsætter med deres "all-in-one" service til filmoptagelser. Se mere på www.productionservice.dk/service/
  • Kongsbak Lassen har valgt at flytte en stor del af produktionen til Jylland, hvorfor mange af deres m2 nu er blevet overtaget af andre. Kongsbank Lassen vil fortsat være til stede i Kødbyen på adressen Flæsketorvet 6, hvorfra de bla. vil stå for et mindre fiskeudsalg.
  • Nogle af Kongbak Lassens mange m2 vil fremover blive anvendt til fremstilling af Kombucha The og andre er overdraget til KFT food Trading. Renovering af lejemålene er i gang.
  • Husted Vin har set sig nødsaget til at flytte til nye lokaler i Sydhavnen og KEID er derfor gået i gang med at kigge på mulighederne for at foretage nødvendige renoveringer i deres gamle lejemål, inden det udbydes det til nyudlejning.