Kødbyens Mad & Marked er gået konkurs

15.12.2017
Sommeren bliver aldrig helt det samme i Kødbyen igen

Kødbyens Mad & Marked har, efter en sommer med dårligt vejr og flere tabsgivende aktivieteter, meddelt at de er blevet begæret konkurs.

Kødbyens Mad & Marked har været en betydningsfuld og positiv aktør i Kødbyen siden sommeren 2015.

Leder af Kødbyen Mads Uldall udtaler: "Det er vi rigtig kede af, for vi har været utrolig glade for det samarbejde, vi har haft med Kødbyens Mad & Marked. Det har skabt liv i Kødbyen. Det var først i går, at jeg hørte, at Kødbyens Mad & Marked erklærede sig konkurs, så nu vil vi lige samle op på erfaringerne fra markedet og finde ud af, hvad vi gør næste år"

Kødbyens Mad & Marked skriver selv på deres facebook-profil:

Kære markedsgæster og samarbejdspartnere

Vi er kede af at måtte meddele, at Kødbyens Mad & Marked er blevet begæret konkurs, og at der derfor ikke bliver marked i Kødbyen fremover fra vores side.

Kødbyens Mad og Marked har gennem en længere periode haft økonomiske problemer. Man har blandt andet forsøgt sig med en redningsplan i efteråret, som har bestået af en intensiv undersøgelse af mulighederne for at få stillet ny kapital til rådighed. Tiltagene har desværre ikke virket.

Det store økonomiske underskud skyldes en vejrmæssigt udfordrende sommer, som mange i branchen har lidt under, men også at Kødbyens Mad & Marked i 2017 desværre har oplevet en række tabsgivende aktiviteter, der ikke var mulige at forudse.

Kødbyens Mad & Marked takker alle medarbejdere, gæster, samarbejdspartnere og leverandører for opbakning og tre år med madglæde, samvær og dejlige markedsdage.

Alle Kødbyens Mad og Markeds aktiviteter er stoppet fra og med konkursens indtræden, dog er der fundet en løsning omkring fortsat drift af Jul i Tivoli Friheden samt Julemarkedet i WestMarket.

Mange gode hilsner og den største tak