Ændret drift i Kødbyen på grund af Corona-virus

12.03.2020
Regeringen har onsdag igangsat flere vidtrækkende tiltag for at bremse og begrænse udbredelsen af Corona-virus i vores samfund.

Københavns Kommune følger myndighedernes anbefalinger nøje. Derfor er vi gået i gang med at forberede lukning af al unødvendig aktivitet.

Vi opfordrer alle københavnere til at bakke op om de nødvendige initiativer, som myndighederne nu indfører for at beskytte de sårbare og syge i vores samfund. Vi skal stå sammen og hjælpe hinanden, hvor det er muligt. Husk at holde fysisk afstand.

Status for Kødbyen

I Kødbyen har vi gennemført de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Maskincentralen er fortsat i drift, mens de øvrige medarbejdere arbejder hjemmefra. Vi er altså stadig tilgængelige på e-mail og mobil.

Som lejer vil I opleve, at tingene kan tage længere tid i den kommende periode, og at møder og ikke akutte henvendelser kan blive udskudt.

Se vores kontaktinfo her: https://kodbyen.kk.dk/artikel/koedbyen.

Mere information

Dette her er en helt ekstraordinær situation, og vi opfordrer derfor til tålmodighed. Der er mange relevante spørgsmål, og vi kan ikke svare på dem alle på nuværende tidspunkt. Vi opfordrer til, at man følger med i udviklingen i pressen. Københavns Kommune udsender løbende information om situationen på www.kk.dk/corona.

Læs mere på www.coronasmitte.dk.