Til leje

Flæsketorvet 89, 1. sal

Unikt projektlejemål med mulighed for at sætte eget præg

Ledige lejemål i andre kommunale bygninger

Se hvad der ellers er udbudt til leje hos Københavns Ejendomme og Indkøb

Lejemål i Kødbyen - Kød og Kreativitet

Udlejning af lejemål i Kødbyen sker under hensyn til den politiske vision for Den Hvide Kødby om `Kød og Kreativitet´. Lejemål i Kødbyen udlejes derfor primært til fødevarevirksomheder dvs. produktion, salg og udvikling af fødevarer og til kreative virksomheder indenfor design, kunst og teknologi.

I dag er udbuddet af restauranter og barer stort i Kødbyen – særligt i Den Hvide Kødby. For at sikre en levende og mangfoldig Kødby er Københavns Ejendomme og Indkøb tilbageholdende med at udleje til flere restauranter og barer, men foretrækker andre virksomheder, som understøtter den politiske vision.

Udlejningen af lokaler i Kødbyen sker til markedspris, alt efter lokalernes beliggenhed, størrelse, stand og anvendelsesmuligheder mv.

For yderligere spørgsmål omkring lejemål i Kødbyen, er du velkommen til at sende en mail til Kødbyens udlejningsjurister, kodbyen.udlejning@okf.kk.dk. Du er også velkommen til at sende dit koncept og en kort behovsspecifikation til os, hvorefter vi vender retur med en umiddelbar vurdering af, om der er tale om et koncept, som er interessant for Kødbyen. 

Bemærk venligst, at Københavns Ejendomme og Indkøb ikke fører ventelister, og interesserede henvises derfor til at holde løbende øje med ledige lejemål på denne side.