Lejemål i Kødbyen

  • Colorbox
Læs om udlejning og se mulige ledige lejemål

Generelt om lejemål i Kødbyen

Københavns Ejendomme & Indkøb oplever stor efterspørgsel efter lejemål i Kødbyen. Selvom et lejemål kan se ledigt ud, kan der være planer og forhandlinger om lejemålet.

Hvordan udlejes kommende ledige lejemål?

Udbuddet af restauranter og spisesteder i Den Hvide Kødby er allerede stort. Evt. ledige lejemål ønsker vi derfor at udleje til andre kreative erhverv og en gros fødevarer efter en konkret vurdering.

Københavns Ejendomme & Indkøb vurderer ansøgninger om lejemål ud fra den politiske vision for Den Hvide Kødby som er ”Kød & Kreativitet”.

Stuelejemål ønskes udlejet til publikumsorienterede aktiviteter og dagsaktiviteter der skaber liv, og bidrager til Kødbyen som en international oplevelsesdestination.

Lokaler på 1. sal og derefter er mere egnet til kontor o.l. men indenfor samme vision.

En del lejemål er indrettet til fødevareproduktion. Københavns Ejendomme & Indkøb ønsker at fastholde fødevarer i Kødbyen, og derfor søges nogle lejemål udlejet til fødevarevirksomheder.

Større lejemål udbydes evt. gennem ekstern mægler.

Henvendelse vedr. nye lejemål

Har du interesse i at høre om muligheden for at leje lokaler i Kødbyen, kan du sende en mail vtil Københavns Ejendomme og Indkøbs udlejningsjurister.