Lejemål i Kødbyen

  • Colorbox
Læs om udlejning og se mulige ledige lejemål

Generelt om lejemål i Kødbyen

Ledige lejemål opslås nederst på denne side med angivelse af data om lejemålet, anvendelse, lejens størrelse samt ansøgningsfrist. Interesserede bedes følge denne side. Københavns Ejendomme og Indkøb fører ikke ventelister.

Selvom et lejemål kan se ledigt ud, kan der være planer og forhandlinger om lejemålet, hvorfor den ikke vil være udbudt på denne eller andre sider.

Hvordan udlejes kommende ledige lejemål?

Københavns Ejendomme & Indkøb vurderer ansøgninger om lejemål ud fra den politiske vision for Den Hvide Kødby som er ”Kød & Kreativitet”.

Udbuddet af restauranter og spisesteder i Den Hvide Kødby er allerede stort. Evt. ledige lejemål ønsker vi derfor at udleje til andre kreative erhverv og fødevareerhverv efter en konkret vurdering.

Københavns Ejendomme & Indkøb ønsker at fastholde fødevareproduktion i Kødbyen, og derfor prioriteres fødevarevirksomheder i lejemål, der er velegnede til dette.

Stuelejemål ønskes udlejet til publikumsorienterede aktiviteter og dagsaktiviteter der skaber liv, og bidrager til Kødbyen som en international oplevelsesdestination.

Lokaler på 1. sal og derefter er mere egnet til kontor o.l. men indenfor samme vision.

Større lejemål udbydes evt. gennem ekstern mægler.

Har du spørgsmål om lokaler i Kødbyen, kan du sende en mail til Københavns Ejendomme og Indkøbs udlejningsjurister. (Bemærk: Københavns Ejendomme og Indkøb fører ikke ventelister)